Dacă ai avea o daună pe RCA ţi-ar plăcea sa cunoşti o firmă care să te ajute şi să-ţi rezolve problema fără ca tu să fii nevoit sa alergi pe la service, pe la asigurator, fără să ştii ce documente trebuie să depui, fără să te ajute nimeni?

Cât de greu ar fi pentru tine să faci toate astea SINGUR?

Ei bine, am vesti bune pentru tine : acest tip de firmă există acum si in Piteşti şi se numeste EXPERT EVALUARE RISCURI SRL, care se ocupă cu instumentarea dosarelor de daună  de la A la Z, in acest proces fiind de partea pagubitului, nu a asiguratorului

Acesta este scopul pentru care ne-am şi infiinţat: să te ajutam pe TINE să nu-ţi mai fie incălcate drepturile in relatia cu asiguratorii dar şi cu organismele statului responsabile de bunul mers al lucrurilor in acest domeniu: ASF, FGA, etc.

DE CE  noi?

Pentru că:
1. nu mai vrei să-ţi intinzi nervii la maximum cand vine vorba de obţinerea despăgubirilor ce ţi se cuvin in urma unui accident auto in care eşti păgubit.

2. iţi oferim timp liber, timp de calitate, pe care poţi să-l petreci cu soţia şi copiii, in perioada in care noi ne ocupăm de reparaţiile maşinii tale.

3. scutim păgubiţii RCA de nervi şi stres in relaţiile si discuţiile cu asiguratorii, care sunt interesaţi doar să te despăgubească cât mai puţin pentru daunele suferite.

4. iţi luăm „din picioare” drumurile inutile pe la diverse service-uri care nu vor să-ţi repare masina din cauza experienţelor nefavorabile cu anumite societăţi de asigurări ce nu plătesc in intregime valoarea reparaţiilor.

5. scapi de birocraţie, documente solicitate nejustificat, plăţi suplimentare solicitate ilegal de service sau de asigurator.

Hai să ne cunoaştem şi să vedem ce putem face pentru tine!