Obţinem despăgubirea corectă pentru daune materiale/morale, vătămări corporale sau deces din accident!


Daune materiale
Daune materiale sunt sumele cheltuite de victimele accidentelor rutiere sau de moştenitorii acestora, în situaţia în care victimele accidentelor decedează ca urmare a accidentului. La daune materiale vor fi îndreptăţite părţile vătămate sau moştenitorii acestora care vor reuşi să probeze în mod eficient şi cât mai complet cheltuielile efectuate sau beneficiile/câştigurile nerealizate.

Daune morale
După cum s-a reţinut în practica judiciară, „prejudiciul moral constă în suferinţe de ordin psihic”. Acesta justifică acordarea unor compensaţii materiale pentru victima unui accident. Pentru fiecare victimă, accidentul este reprezintă un eveniment dificil din viața fiecaruia, care uneori poate schimba destinul unei persoane.

Familia victimei
Instanţa judecătorească va putea, de asemenea, să acorde despăgubiri ascendenţilor, descendenţilor, fraţilor, surorilor şi soţului, pentru durerea încercată prin moartea victimei, precum şi oricărei alte persoane care, la rândul ei, ar putea dovedi existenţa unui asemenea prejudiciu.

Beneficiile  pe care le ai în relația cu noi, ca victimă a unui accident rutier, soldat cu vătămare corporală gravă sau deces sunt:
– negociere directă cu asiguratorul;
– recuperare rapidă a banilor;
– analiză dosar;
– redactare și expediție documente;
onorariu de succes mic ( NU plăteşti nimic înainte, ci doar după ce primeşti despăgubirea în contul tău)

Contacteaza-ne ASTAZI pt a demara lungul proces de recuperare a prejudiciului adus familei tale !