Dacă ai avea o daună pe RCA ţi-ar plăcea sa cunoşti o firmă care să te ajute şi să-ţi rezolve problema fără ca tu să fii nevoit sa alergi pe la service, pe la asigurator, neştiind ce documente trebuie să depui şi fără să te ajute nimeni?

Cât de greu ar fi pentru tine să faci toate astea SINGUR?

Acesta este scopul pentru care ne-am infiinţat: să te ajutam pe TINE să nu-ţi mai fie incălcate drepturile in relatia cu asiguratorii dar şi cu organismele statului responsabile de bunul mers al lucrurilor in acest domeniu: ASF, FGA, etc.

Astfel că, ne ocupăm cu instumentarea dosarelor de daună de la A la Z, in acest proces noi fiind de partea păgubitului, nu a asigurătorului.

Ce inseamnă „de la A la Z” ?

Preluăm dosarul, transportăm maşina la service dacă e cazul, facem constatarea daunelor, introducem maşina in reparatie, plătim factura către service chiar in momentul in care autoturismul este gata, astfel ca tu să poţi pleca cu ea imediat, ne ocupăm de toate actele necesare in relaţia cu asiguratorul , cu service-ul, cu terţii, astfel incât TU să fii scutit de toată această bătaie de cap: şi toate astea GRATIS !

Sună prea fumos ca sa fe adevărat? Ei bine, ai o singură opţiune ca să te convingi:
sună-ne la 0771 105 140 

Cum spuneam, iţi oferim de la platformă de tractare….

… şi pană la  autoturism la schimb-GRATUIT- pe durata reparaţiei maşinii tale! 

Contactează-ne ACUM şi hai să-ţi rezolvăm problema!